
http://www.tashohada.ir/fa/news/88578
شناسه خبر: 88578
۱۳۹۹-۲-۲۳ ۲۰:۲۱
لزوم کمک نهادهای غیردولتی در برگزاری بهتر کنگره شهدا
سال آینده قرار است کنگره بزرگداشت 18هزار شهید خراسان‌رضوی در مشهد برگزار شود. از همین رو مسئولان استانی با برگزاری جلسات متعدد درصدد برگزاری باشکوه این مراسم هستند.
تا شهدا؛ استاندار خراسانرضوی در جلسه شورای برنامهریزی و هماهنگی کنگره ملی 18هزار شهید استان، اظهار کرد: شهدا متعلق به همه هستند و غیر از دستگاههای دولتی، نهادهای غیردولتی هم برای برگزاری بهتر کنگره کمک کنند.
به گزارش روابطعمومی استانداری، علیرضا رزمحسینی با اشاره به اینکه برای پیشبرد بهتر کار، برنامه زمانبندی مشخص نیاز است، افزود: باید توجه داشته باشیم که تأمین مالی در سطح استانی و تأمین مالی دستگاهها در سطح ملی باید دنبال شود و دستگاهها از سطح ملی مطالبه کنند.
سردار یعقوبعلی نظری، فرمانده سپاه امام رضا(ع)، هم در این جلسه گفت: بنا داریم از هدایتهای مسئولان کمیتهها بهصورت تخصصی در قالب کمیتهها استفاده کنیم. بنابراین لازم است که از نظر رؤسای کمیتهها در برنامهریزی و در بخشهایی که باید کارها شروع شود، بهرهمند شویم.