http://www.tashohada.ir/fa/news/88217

شناسه خبر: 88217
۱۳۹۹-۲-۸ ۱۸:۱۱

​19 گلزار شهید در استان قم در دست ساماندهی است

مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم گفت: هم اکنون 19 گلزار شهید در استان قم در دست ساماندهی است و اغلب این گلزارها بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.  

تا شهدا؛ حجت الاسلام حسن هنرمند روز دوشنبه هشتم اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگار ایثار افزود: از 77 گلزار موجود در سطح استان تا کنون 44 گلزار شهید در استان قم ساماندهی شده است .

وی ادامه داد: علاوه بر گلزارهای شهدا در سطح شهر و روستاهای قم 42 یادمان نیز در نقاط مختلف شهر و بخش های استان مربوط به شهدای گمنام ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: از جمله این یادمان ها، یادمان 14 شهید گمنام کوه خضر نبی (ع) است که بیشترین تعداد شهید گمنام را در یک یادمان دارد و مابقی یادمانها اغلب در مراکز علمی، فرهنگی ، آموزشی واقع شده است.

استان قم در دوران دفاع مقدس 6000 شهید را تقدیم انقلاب و ارزشهای نظام اسلامی نموده است و بیش از 450 شهید مدافع حرم نیز در گلزار های قم پرچم افتخار نظامی اسلامی هستند.