
وداع مازندرانی ها با ۱۱۵ شهید تازه تفحص شده درمناطق عملیاتی جنوب
تا شهدا؛ سرهنگ «احمد ذلیکانی» در جمع خبرنگاران در اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک، از ورود 7800 زائر راهیان نور تا سوم فرودین 98 به این اردوگاه خبرداد.
مسئول ارودگاه شهید جعفرزاده اندیمشک ظرفیت اردوگاه را در هر شب 2 هزار نفر اعلام کرد و گفت :از آنجا که زائران راهیان نور از لحاظ بعد مسافت بیش از هزار کیلومتر را طی می کنند این مکان اولین محل استراحت آنها می باشد.
ذلیکانی با اشاره به وجود آثار دوران جنگ در فضای اردوگاه و اینکه کاروان ها وقتی برای اولین بار وارد این اردوگاه می شوند از نزدیک فضای جنگی را لمس می کنند،خاطرنشان کرد:این اردوگاه در دوران دفاع مقدس مقر آموزشی یگان زرهی لشکر 25 و نیز محل استراحت و گاها محل اعزام رزمنده ها به مناطق عملیاتی بود.
مسئول اردوگاه شهید جعفرزاده اندیمشک یادآور شد: این اردوگاه در شب سال تحویل پذیرای بیش از 700 زائر بود.
وی تعداد خادمینی که در این اردوگاه به زائران خدمت می کنند را جمعاً 120 نفر اعلام و اضافه کرد: دو مرحله اعزام خادم الشهداء به اردوگاه داشتیم که در هرمرحله 60 نفر در اردوگاه مستقرشدند که امسال با تدبیر کمیته خادمین، اکثرا آنها بار اولی وجوان هستند.
ذلیکانی با اشاره ای کوتاه به شعار امسال که «رونق تولید» نامگذاری شد، گفت:سال گذشته نیز در راستای تحقق شعار سال، بیش از 5 هتکار اراضی جنوبی این اردوگاه زیر کشت محصولات زراعی رفت.
مسئول کمیته جستجوی مفقودین استان مازندران در پایان سخنان خود اشاره ای هم به تفحص پیکر 115 شهید از مناطق عملیاتی کربلای 5 ،والفجر هشت ،محرم و رمضان داشت که کاروان های مازندرانی در طول سفر خود برای زیارت این شهیدان به معراج شهدا اعزام می شوند.
راهیان نور بهترین پیام رسان حوزه ایثار وشهادت است
حجت الاسلام و المسلمین «یدالله غلامی» با اشاره به سخنان حضرت علامه آیت الله جوادی آملی که گفتند اجر و قرب و نیز ارزش ادامه دادن راه شهدا و حفظ آن از شهادت شهیدان کمتر نیست، گفت:همین الان کسانی که برای زنده نگه داشتن دفاع مقدس و اهداف شهدا با یک ایمان و عقیده و باور به راهیان نورمی آیند، اگر بگوییم ارزش این کار به ارزش شهادت در دوران دفاع مقدس هم می رسد گزافه نگفتیم ،چون کارشان پیام رسانی است .
مسئول نمایندگی سپاه کربلا مازندران کار راهیان نور را پیام رسانی دانست و خاطر نشان کرد: ما در دوران دفاع مقدس بدخواهان زیادی داشتیم اما صحنه چون صحنه ایثار و فداکاری بود کسی نمی توانست کاری انجام بدهد. اما بعد از دفاع مقدس و الان که چهلمین سال انقلاب است برای بعضی ها رفتن به میدان ارزش ها و پاگذاشتن در مشاهد شهیدان در قالب راهیان نور بعضا قابل قبول نیست و می گویند چه لزومی دارد؟!
غلامی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب وقتی بحث راهیان نور می شود شخصاً پا به میدان می گذارند و چند سفری هم به مناطق داشتند چون به خوبی می دانند باید مثل حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) قیام و انقلاب را به نسل های آینده پیام رسانی کنند .
وی با اعلام این مطلب که در بحث اعزام ها در کنار کسانی دفاع مقدس را تجربه کردند، شاهد استقبال دانش آموزان کم سن و سالی بودیم که به راهیان نور آمدند، تاکید کرد: همه ما تکلیف پیام رسانی داریم
ساخت یادمان شهدای گمنام در منطقه عملیاتی هفت تپه
سرتیپ دوم پاسدار «عبدالله ملکی» از کلنگ زنی یادمان دو شهید گمنام در هفت تپه خبر داد و گفت: سال گذشته و اوایل سال جاری دو شهید گمنام در هفت تپه خاکسپاری شد کلنگ ساخت یادمان دو شهید گمنام با حضور سردار بابایی فرمانده سپاه کربلای مازندران، سردار شاه چراغی فرمانده سپاه قم، مسئولین محلی، استانی و عشایر منطقه زده شد.
وی تصریح کرد: یادمان دو شهید گمنام توسط جهاد سازندگی، جهاد کشاورزی مازندران به همت و همکاری استانداری و سازمان برنامه و بودجه، سپاه کربلا و حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس ساخته می شود.
مدیر حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران در ادامه یادآور شد: با کمک سپاه کربلا و مسئولین استان حسینیه ای در کنار یادمان شهدا ایجاد شده تا در مواقع اعزام، کاروان ها به راحتی از محل بازدید و به زیارت دو شهید گمنام بروند.
ملکی با اشاره به اینکه هفت تپه منطقه عمومی شوش خوزستان محل آموزش و پشتیبانی لشکر ویژه ۲۵ کربلا در زمان ۸ سال دفاع مقدس بوده، اظهار کرد: سال ها رزمندگان مازندرانی و فرماندهان در این مکان مستقر و کار می کردند و بعد از دفاع مقدس هفت تپه تخلیه و با کمک های مالی مردم مازندران سنگرهای هفت تپه، پشتیبانی، آشپزخانه، حمام، محل گردان ها و مهندسی و ستاد بازسازی شد.
وی خاطرنشان کرد: طی چند سال اخیر با همت مسئولین لشکر ۲۵ کربلا، سپاه کربلا، حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و درخواست و مطالبه پیشکسوتان دفاع مقدس منطقه احیا و امروزه کاروان های راهیان نور از مازندارن، گلستان، گیلان و سایر استان ها برای بازدید از منطقه در محل پشتیبانی لشکر حضور پیدا می کنند.
مدیر حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه مراسم ویژه سالگرد شهدای گمنام برای اول فروردین با حضور پیشکسوتان و راهیان نور در منطقه هفت تپه برگزار شد، افزود: سپاه کربلا و بنیاد حفظ آثار با دعوت و اعزام خانواده های شهدا در کاروان های راهیان نور خواستار حضور و بازدید این خانواده ها از محل شهادت فرزندان، همسران و برادران بودند.
ملکی با تاکید بر اینکه وظیفه ما مازندرانی ها احیا هفت تپه بوده، بیان کرد: استان های مازندران، گلستان و گیلان با نام گذاری میدانی به نام هفت تپه باعث شوند تا جوانان و نوجوانان منطقه را بشناسند و بگوییم هفت تپه منطقه ای در خوزستان بوده که قدمگاه شهدا با ۱۴۳ شهید که ۶۶ نفر از شهدا مازندرانی هستند.
وی گفت: همه مسئولین، رزمندگان، پیشکسوتان، خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان وظیفه داریم خادمی راه فرهنگ ایثار و شهادت را کرده تا منتقل به نسل های آینده شود.
100رسانه برای انعکاس اخبارراهیان نور با سپاه کربلا همکاری دارند
«علی ابراهیمی گتابی» حضور در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات قرارگاه رسانه ای شهید کابلی در مدت راهیان نور پرداخت و گفت :قرارگاه رسانه ای شهید کابلی که با کمک رسانه های متعهد استان مازندران برای انتقال مفاهیم ارزش مقاومت در افکار عمومی در بستر رسانه ها شکل گرفت از 20 اسفندماه 97 همزمان با روز ملی راهیان نور در سه حوزه تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد.
معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلا مازندران از اعزام سه گروه مستند سازبسیجی درحوزه مستند سازی تلویزیونی خبر داد وافزود: پنج مستند کوتاه بعنوان «زمین آسمانی» و نیز ساخت کلیپ های سوژه محور به نام «راویان 25»از جمله اقدامات حوزه مستند سازی قرارگاه بود که با هماهنگی صداوسیمای مرکز مازندران از طریق آدرس های دیجیتال سازمان برای مرکز سیمای تبرستان ارسال و پخش شد.
ابراهیمی به پخش کلیپ های دیگری در ایام راهیان نور از شبکه های سراسری اشاره کرد و ادامه داد: علاوه بر پخش مستندات و کلیپ های راهیان نور از شبکه استانی، شبکه های سراسری یک تا پنج و نیز شبکه افق و شبکه شما هم برنامه های راهیان نور مازندران را پخش کردند و همچنان پخش این برنامه ها تا پایان راهیان نور ادامه دارد.
معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلا در رابطه با پخش برنامه زنده تلویزیونی از مناطق عملیاتی از خطوط ارتباطی شبکه های مختلف و شبکه تبرستان یادآور شد :برنامه جشنواره ره آورد سرزمین نور از خرمشهر که با حضور هنرمندان مازندرانی برگزار شد مهمترین پخش زنده برنامه تلویزیونی بود که با هماهنگی مرکز آبادان و خرمشهر و همچنین صداوسیمای مرکز مازندران صورت گرفت.
مسئول کمیته اطلاع رسانی راهیان نور سپاه کربلا یکی دیگر از حوزه های فعالیت گروه رسانه ای قرارگاه شهید کابلی را بخش گروه های جهادی اعلام کرد و گفت: علاوه بر تولیدات در حوزه راهیان نور قرارگاه شهید کابلی در بخش انعکاس فعالیت های گروه های جهادی استان مازندران به نام گروه جهادی علمدار که دراستا ن خوزستان و در منطقه محروم اندیکا از توابع شهرستان مسجد سلیمان مشغول محرومیت زدایی است، فعال بوده و یک اکیپ تصویربرداری را در منطقه اندیکا مستقر کرد.
معاون روابط عمومی سپاه کربلا مازندران در ادامه سخنان خود در حوزه خبری از همکاری قریب به 100 رسانه در انعکاس اخبار راهیان نور خبر داد و از زحمات رسانه های مازندران که با فعالیت های جهادی خود در انعکاس بزرگترین مانور فرهنگی مازندران در حوزه گردشگری جنگ همراهی می کنند ،قدردانی کرد.
سخنگوی سپاه کربلا با تاکید بر این مطلب که اگر نبود رسالت زینبی رسانه های متعهد استان بخشی از هویت فرهنگی کشور دستخوش تحریف و تغییر می شد، از رسانه های استان خواست با برآورد از تهدید شرایط سیاسی و نظامی زمان جنگ و بعد از آن با استفاده از هنر انقلابی و همچنین شیوه های نوین تبلیغاتی بر ادارک، روحیات مردم درانتقال ارزش ها و روش ها اثر مثبت بگذارند.
وی ،راهیان نور را صحنه کارزار حق علیه باطل و بعنوان رژه نیروهای اسلامی خواند و افزود: راهیان نور مهمترین عرصه تقویت هویت مقاومت و پایداری مردم به حساب می آید و الحمدالله رسانه های استان مازندران بخوبی توانستند بعنوان تقویت کننده ارزش های انقلابی در جامعه محسوب شوند.
ابراهیمی در پایان سخنان خود با اشاره بر این مطلب که هر فکر و مکتبی برای آنکه بتواند ماندگاری و مانایی خود را حفظ کند نیاز به حفظ و ترویج و تقویت آرمان های اصلی خودش دارد ، تاکید کرد: شک نداریم مقاومت در برابر ظلم که برگرفته از«هیات من الذله» فرهنگ حسینی است، در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشته است برای همین مقاومت و ایستادگی در راه حق را باید بعنوان دورن مایه اصلی انقلاب اسلامی به جامعه معرفی کنیم تا در باور افکار عمومی مستحکم شود.
راهیان نور صدر اولویت های فرهنگی دولت باشد
حجت السلام «اسدالله جعفری» در گفتگویی با اشاره به شعار امسال که از سوی رهبر معظم انقلاب« رونق تولید» نامگذاری شد، گفت:چند سال است رهبر معظم انقلاب نام گذاری سال را محور اقتصادی و معیشتی مردم قرار می دهند و این نشانگر اهمیت موضوع است.
دادستان خراسان شمالی دستاوردهای انقلاب اسلامی را در زمینه های پزشکی، نانو و صنعت دفاعی که در جهان و منطقه دارای رتبه است، بسیار مهم برشمرد و ادامه داد: در حوزه اقتصادی که به عدالت اجتماعی بر می گردد نیازمند تلاش و توجه بیشتری هستیم.
جعفری با تاکید بر این مطلب باید نگاهمان به داخل و اقتصاد درون زا باشد،خاطر نشان کرد:غرب با توجه به پیشرفت های جمهوری اسلامی در حوزه مقاومت با پروژه اسلام هراسی در تلاش برای تضعیف و سرنگونی نظام اسلامی است و ما نمی توانیم به عهد و پیمان آمریکا و اروپا خوشبین باشیم و نباید به آن تکیه کنیم.
دادستان سابق مازندران با اشاره به تحریم های ظالمانه دشمنان بویژه استکبار جهانی افزود:می توانیم با تکیه بر داشته ها و همچنین روحیه جهادی و تفکر انقلابی در جهت رونق تولید و تحقق اقتصادی مقاومتی از گردنه هایی که دشمنان ایجاده کردند با سرافرازی عبور کنیم وموانع و مشکلا ت را از سر راه سرمایه گذاری تولید بر داریم.
جعفری تدبیر درست، کار و تلاش مضاعف ،روحیه جهادی و تفکر انقلابی را شاخص های اصلی برای تحقق شعار سال دانست که مسئولین با داشتن این شاخص ها می توانند منویات رهبر معظم انقلاب را جامه عمل بپوشانند .
دادستان خراسان شمالی در پایان سخنان خود راهیان نور را مولفه قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی در برابر تهدید و تحریم و جنگ نرم دشمن خواند و اضافه کرد: اثر بخش ترین و کارآمدترین فرهنگی که می تواند روحیه جهادی و تفکر انقلابی را در جوانان تقویت کند، فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی به پیوند نسل سوم و چهارم انقلاب با دوران طلایی دفاع مقدس و سیره شهدایی که با اخلاص و توکل توانستند در جنگ غیر ممکن ها را ممکن کنند ،اشاره و تاکید کرد: دولت باید راهیان نور را در صدر اولویت های فرهنگی خود قرار داده و در این زمینه سرمایه گذاری کند.