
بازدید زائران راهیان نور سمنان با 100 دستگاه خودروی شخصی به صورت کاروانی از مناطق عملیاتی
تا شهدا؛ حیدر عربی مسئول سازمان اردویی،راهیان نور و گردشگری سپاه قائم آل محمد(عج) با اشاره به استقبال زائران راهیان نور استان سمنان برای حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس با خودروهای شخصی اظهار داشت: 26 اسفندماه، یکصد دستگاه خودروی شخصی از شهرستان شاهرود برای حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعلام آمادگی کردند و روز 27 اسفندماه، پس از حضور در مسجد جمکران در قم، اعزام به سرزمین نور را آغاز نمودند.
وی ادامه داد: این زائران راهیا نور، بعد از حضور در استان خوزستان، در اردگاه شهید شوکت پور اندیمشک اسکان یافتند و از یادمان های فتح المبین، فکه، هویزه، باغ موزه دفاع مقدس خرمشهر، اروند کنار، دشت ذوالفقاریه، شلمچه، علقمه، نهرخین و ... بازدید نمودند.
عربی تاکید کرد: 4 اتوبوس و 57 دستگاه خودرو از زائران راهیان نور هم برای حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس از شهرستان دامغان اعلام آمادگی نمودند و امروز در استان خوزستان هستند و قرار است که از یادمان ها و زیارتگاه های دفاع مقدس به صورت گروهی و کاروانی، بازدید نمایند.
مسئول سازمان اردویی،راهیان نور و گردشگری سپاه قائم آل محمد(عج) با بیان اینکه حضور زائران راهیان نور با خودروهای شخصی در مناطق عملیاتی دفاع مقدس، سال به سال افزایش چشمگیری به خود می گیرد، افزود: سال های گذشته هم متقاضی برای حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس با خودروهای شخصی زیاد بود اما امسال به صورت سازماندهی شده و با برنامه ریزی، توانستند به قدمگاه شهدا پا بگذارند.