http://www.tashohada.ir/fa/news/81821

شناسه خبر: 81821
۱۳۹۸-۱-۳ ۰۴:۰۰

ظرفیت اسکان 2 هزار زائر راهیان نور در اردوگاه فرهنگی-تربیتی میثاق با شهدا و شهیده مریم فرهانیان آبادان

سید علی نوری از خدمت گسترده به زائرین راهیان نور خبر داد و بر ادامه خدمت رسانی به کاروان های راهیان نور در شهرستان آبادان تاکید کرد.  

تا شهدا؛ سید علی نوری- مدیر اردوگاه های میثاق با شهدا آبادان و شهیده فرهانیان گفت: مجتمع اردویی میثاق و فرهانیان دارای ۱۲۲ سوئیت مجزا و خوابگاه با ظرفیت ۱۳۰۷ در روز را دارد که در صورت لزوم قابلیت اسکان ۲۰۰۰ نفر در این اردوگاه فراهم می شود.

 وی در ادامه افزود:اردوگاه میثاق دارای آشپزخانه صنعتی و مجهز است و روزانه ۲۵۰۰ وعده غذا در این اردوگاه صرف می‌شود که کاروان های راهیان نور می توانند از  خدمات این آشپزخانه صنعتی بهره‌مند شود.

سید علی نوری در ادامه تصریح کرد: اردوگاه میثاق دارای دو دستگاه حمام مجزا و ظرفیت بیست چشمه دوش را دارد که کاروان ها نیز می توانند در صورت لزوم از آن استفاده نمایند و خدمات آن بهره مند شوند.

وی در ادامه به اهمیت فرهنگ دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: در اردوگاه های میثاق و شهید فرهانیان فضاسازی مناسبی صورت گرفته است و با جانمایی بنرهایی از شهدا در سرتاسر اردوگاه توانسته ایم سیره این عزیزان را به بازدیدکنندگان معرفی نماییم. همچنین روزانه در وقت اذان نماز جماعت در دو نوبت ظهر و مغرب با حضور روحانی مستقر در اردوگاه اقامه می‌شود.

وی در ادامه افزود: روحانی مستقر در مجموعه علاوه بر برگزاری نماز جماعت سوالات دینی عزیزان زائر را نیز بعد از اقامه نماز پاسخ می‌دهد.

مدیر مجتمع اردویی میثاق و شهید برهانیان گفت: در ایام نوروز ۲۵ نفر از همکاران ما به صورت کاملاً داوطلبانه در قالب خادمین زائرین نور در مجتمع حضور دارند و در آشپزخانه، نظافت مجتمع، فضاسازی به میهمانان عزیز خدمت رسانی می کنند.

وی در پایان گفت: اردوگاه میثاق پذیرای کلیه کاروان های راهیان نور از مناطق عملیاتی جنوب است و مدیران کاروانها با تماس با شماره تلفن (1-53363200-061) نسبت به هماهنگی جهت حضور در این مجتمع اقدام نمایند.