
http://www.tashohada.ir/fa/news/80321
شناسه خبر: 80321
۱۳۹۷-۱۰-۲۵ ۰۲:۲۲
ساماندهی پنج گلزار شهدای مهریز به پایان رسید
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مهریز گفت: عملیات ساماندهی پنچ گلزار شهدا در شهر و روستاهای بخش مرکزی این شهرستان به پایان رسید و در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افتتاح می شود.
تا شهدا؛ رضا خانجانخانی افزود: برای ساماندهی این گلزارها از محل بودجه های دولتی و بخشی توسط خیران و خانواده شهدا افزون بر 700 میلیون ریال هزینه شد.
وی ادامه داد: از این گلزارها، چهار مورد در روستاهای حاج عبدالله، عبدالله آباد، احمد آباد و کریم آباد و یک مورد نیز در شهر قرار دارد که با حضور مسئولان افتتاح می شود.
این مسول همچنین به طرح جمع آوری خاطرات و وصیت نامه شهدا، برپایی نمایشگاه فرهنگی، سرکشی و دیدار با خانواده ایثارگران و نشست های فرهنگی در سالگرد انقلاب اسلامی خبر داد.
خانجانخانی تصریح کرد: از 32 گلزار شهدای منطقه، 26 مورد آن در روستاها قرار دارد و تاکنون حدود 20 گلزار ساماندهی شده است.
مرکز شهرستان 55 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد