http://www.tashohada.ir/fa/news/47687

شناسه خبر: 47687
۱۳۹۵-۷-۸ ۲۳:۴۰

یک میلیون دانش‌آموز از 10 مهر به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند

<p style="text-align: justify;">معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین از اعزام یک میلیون دانش&zwnj;آموز به مناطق عملیاتی در قالب کاروان&zwnj;های راهیان نور دانش&zwnj;آموزی از 10 مهرماه خبر داد.</p>

تا شهدا؛ سردار عبدالرضا آزادی در حاشیه همایش مبلغین کاروان‌های راهیان نور در گفت‌وگو با خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس اظهار داشت: راهیان نور دانش‌آموزی در قالب قرارگاه مرکزی راهیان نور با همکاری وزارت آموزش و پرورش کار خود را آغاز کرده؛ که بر اساس این فعالیت یک میلیون دانش‌آموز کلاس‌های دهمی و یازدهمی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب اعزام خواهند شد.

وی با بیان اینکه اعزام دانش‌آموزان از 10 مهرماه از استان قم آغاز خواهد شد، گفت: با توجه به استقبال خوبی که از راهیان نور دانش‌آموزی به عمل آمده است، این طرح تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و حضور مبلغین و روحانیون، زیارت با معرفت را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم، و معارف جبهه به درستی به این قشر منتقل شود./دفاع پرس