http://www.tashohada.ir/fa/news/20009

شناسه خبر: 20009
۱۳۹۳-۵-۲۲ ۲۲:۰۱

آغاز ثبت نام خادمین شهدا راهیان نور غرب کشور

<p style="text-align: justify;">:رئیس کمیته خادم الشهدا استان سمنان گفت: ثبت نام خادمین شهدا در اردوی راهیان نور غرب در دو مرحله در مرداد و شهریور ماه انجام می&rlm;شود.</p>

به گزارش تا شهدا از سمنان، مصطفی شاطری امروز(22 مرداد) در جمع خبرنگاران ، اظهار کرد: ثبت نام خادمین شهدا در اردوی راهیان نور غرب نشان از این است که هر ساله تعداد زیادی از جوانان مشتاق فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه پیش قدم می‏شوند.
وی گفت: هدف از این ثبت نام خدمت به شهدا و زائران شهدا در مناطق غرب است.
رئیس کمیته خادم الشهدا استان سمنان با بیان اینکه خوشبختانه نسل جوان امروز عاشق و علاقمند به آشنایی با دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای راهیان نور فرصتی مناسبی برای آشنایی نسل جوان با فرهنگ و دفاع مقدس است.
شاطری بیان کرد: خادمین راهیان نور از جمله اقشاری هستند که در این حرکت عظیم فرهنگی هم بر زائران مناطق عملیاتی تأثیرگذار بوده هم خود تاثیرپذیر هستند.
وی افزود: تأثیرگذاری‌ آنها از این جهت است که‌ با رفتار و کردار خود، فضای مطلوبی برای زائرین‌ ایجاد کرده و این ‌اخلاق حسنه الگویی برای زائران می‌شود.
مسئول کمیته خادم الشهدا استان سمنان گفت: تأثیرپذیری افراد حاضر در این مناطق به دلیل این است که خود نیز در فضای معنوی و حماسی قرار گرفته و در مدت 10 روز حضور، تحول بزرگی در وجودشان ایجاد می‌شود.
شاطری خاطرنشان کرد: همه ساله تعداد زیادی از جوانان مشتاق فرهنگ ایثار و شهادت در لباس خادم شهدا راهی یادمان‏ها و مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس می‎شوند.